Випускниця Програми стала асистентом тренерки І модулю Програми

Випускниця Програми «Адвокат майбутнього» Людмила Гриценко стала асистенткою тренерки І модулю Пограми Світлани Савчук.

Людмила Гриценко має 11-річний стаж адвокатської практики і веде активну громадську діяльність. Останні шість років вона активно співпрацює з Черкаським осередком Ліги студентів Асоціації правників України та бере участь у студентських заходах у якості лектора.

Людмила пройшла тренінг для тренерів (ТоТ) з розвитку навичок роботи із вразливими групами клієнтів системи БПД, який був організований проектом «Доступна та якісна правова допомога в Україні» разом з Координаційним центром з надання правової допомоги.

Вона є сертифікованою доповідачкою НААУ та тренеркою системи БПД.

Адвокатка лишеза минулий рік провела більше десяти тренінгів зі soft skills для адвокатів та працівників системи БПД та стала автором низки публікацій, зокрема, з питань протидії домашньому насильству.

Вітаємо Людмилу в команді Програми «Адвокат майбутнього»!

***

Програма «Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті. 

Програма «Адвокат майбутнього» була започаткована у 2016 році і вперше реалізована у рамках проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що виконується Канадським бюро міжнародної освіти за підтримки Уряду Канади у співпраці з Координаційним центром з надання правової допомоги. Наразі вона впроваджується і розвивається за підтримки Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Громадською організацією «Адвокат майбутнього» у партнерстві з Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів БПД.