Вітаємо тренерів та асистентів ІІ Модуля Програми «Адвокат Майбутнього»!

З приємністю презентуємо тренерів та асистентів ІІ модуля третього сезону Програми «Адвокат Майбутнього», які навчатимуть адвокатів взаємодії з судом та іншими учасниками процесу.

Сертифікована бізнес-тренерка Світлана Савчук, яка вже добре знайома учасникам за першим модулем,  працюватиме з темою «Комунікація з судом та опонентами: Складна та токсична комунікація. Переговори». Світлана має більш ніж 15-річний досвід роботи у сфері бізнес освіти, є авторкою та тренеркою міжнародних корпоративних програм з розвитку управлінських та лідерських навичок.

Про те, як налагодити комунікацію зі свідками, вести прямий та перехресний допит, та складати заключну промову розповість Пітер Ярош, радник з правових питань Департаменту юстиції США в Посольстві США в Україні. За плечами пана Яроша – понад 100 судових процесів за участю присяжних, а також більш ніж 50 апеляційних проваджень, у яких він брав участь у якості прокурора.

Асистентом Світлани Савчук стане адвокатка Тамара Бугаєць, випускниця Програми «Адвокат майбутнього». Тамара пройшла тренінг для  тренерів (ТоТ) з розвитку навичок роботи із вразливими групами клієнтів системи БПД, який був організований проектом «Доступна та якісна правова допомога в Україні» разом з Координаційним центром з надання правової допомоги. Тамара провела більше десяти тренінгів у співтренерстві з комунікації та з захисту прав потерпілих осіб від домашнього насильства. Є експерткою проектів Ради Європи.

Асистентом Пітера Яроша стане адвокат, випускник Програми Роман Шпирка. Роман є тренером з розвитку навичокроботи з вразливими групами клієнтів системи Безоплатної правової допомоги (БПД). Він також пройшов тренінг для тренерів (ТоТ) з розвитку навичок роботи із вразливими групами клієнтів системи БПД, який був організований проектом «Доступна та якісна правова допомога в Україні» разом з Координаційним центром з надання правової допомоги. Роман веде активну громадську діяльність, зокрема, цьогоріч був обраний до складу ради Відділення АПУ у Львівській області.

Раді вітати Тамару та Романа у команді Програми «Адвокат майбутнього»!

Під час другого модулю учасники третьої сотні пройдуть тренінги на такі теми:

  • Налагодження дієвої комунікації з процесуальними опонентами та судом. Етика спілкування.
  • Робота з токсичною та складною комунікацією.
  • Підготовка свідків. Прямий та перехресні допити.
  • Ефективний виступ адвоката у суді.
  • Управління конфліктами та спілкування з агресивним співрозмовником.

Старт навчання на ІІ модулі програми для ІІІ сотні учасників розпочнеться 31 травня 2019 року.

***

Програма «Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті. 

Програма «Адвокат майбутнього» була започаткована у 2016 році і вперше реалізована у рамках проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що виконується Канадським бюро міжнародної освіти за підтримки Уряду Канади у співпраці з Координаційним центром з надання правової допомоги. Наразі вона впроваджується і розвивається за підтримки Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Громадською організацією «Адвокат майбутнього» у партнерстві з Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів БПД.