Сьогодні ми відзначаємо День Канади!

Від імені всіх учасників та команди Програми “Адвокат Майбутнього” щиро вітаємо канадських колег та партнерів з національним святом – Днем Канади!

Внесок Канади в утвердження сильної та незалежної юридичної професії в Україні важко переоцінити. Програма “Адвокат Майбутнього” завдячує Урядові Канади та професійній спільноті якісному та стабільному розвитку проекту, який стартував два роки тому саме за ініціативи та підтримки канадських колег та Проекту “Доступна та якісна правова допомога в Україні”, що фінансується Урядом Канади.

Бажаємо процвітання та стрімкого розвитку канадському народу та Урядові Канади!

Довідково

День Канади припадає на 1 липня. Головне державне свято цієї північної країни було встановлено на честь об’єднання північноамериканських колоній Британії. Відповідний акт був підписаний 1 липня 1867 року. Саме в цей день Канада стала незалежною державою, коли перші колонії Північної Америки, які перебували у володінні Британії, об’єдналися в конфедерацію.

Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти. Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 років за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. Погляди учасників та експертів Програми не обов’язково збігаються з офіційною позицією партнерів Програми «Адвокат Майбутнього».