Тренер V модуля третього сезону програми

Раді повідомити, що тренером п’ятого модуля третього сезону Програми «Адвокат майбутнього» став Михайло Кольцов – кандидат флософських наук, старший викладач кафедри філософії та релігієзнавства Національного університету «Києво-Могилянська академія», медіааналітик, учасник проекту StopFake, лектор Української школи політичних студій, у минулому — керівник Ситуаційного центру Президента України. Серед наукових інтересів — аналіз політики, візуалізація даних та інформаційна безпека.

П’ятий модуль прогами присвячений темі «Юридичний розмисел та письмо». Тренінг був ексклюзивно розроблений командою Програми та буде вперше проведений для учасників третього сезону програми.

Модуль, зокрема, включає опрацювання таких питань:

  • Нормозастосування та інтерпретація;
  • Структура юридичного аргументу;
  • Співвідношення логіки і риторики у юридичній аргументації;
  • Категорії та парадигми юридичного письма.

 

***

Програма «Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті. 

Програма «Адвокат майбутнього» була започаткована у 2016 році і вперше реалізована у рамках проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що виконується Канадським бюро міжнародної освіти за підтримки Уряду Канади у співпраці з Координаційним центром з надання правової допомоги. Наразі вона впроваджується і розвивається за підтримки Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Громадською організацією «Адвокат майбутнього» у партнерстві з Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів БПД.