Адвокати майбутнього обрані до керівних органів АПУ

Адвокатки та адвокати майбутнього захоплюють правничий світ! Цього літа Асоціація правників України оновила склад керівних органів. Всього до регіональних рад АПУ спільнотою правників України було обрано 18 випускниць та випускників програми Адвокат майбутнього. Також трьох – до Правління АПУ.

Вітаємо Мартинюка Назара (Відділення АПУ в Вінницькій області), Коновалову Вікторію (Голова відділення АПУ у Донецькій області), Нагорну Наталію (Голова відділення АПУ в Житомирській області),Маковія Олега, Сіру Аліну та Шару Євгену (Відділення АПУ в Житомирській області), Яценка Дмитра(Голова відділення АПУ в Запорізькій області), Гладкого Дмитра (Відділення АПУ в Запорізькій області),Сливінського Олексія (Відділення АПУ в Івано-Франківській області), Шкаровського Дениса (Відділення АПУ в місті Києві), Молодецького Ростислава (Відділення АПУ в Одеській області), Лазарчук Ганну таФілатову Аллу (Відділення АПУ в Рівненській області), Стадник Семена (Відділення АПУ у Сумській області), Скіць Станіслава (Голова відділення АПУ в Черкаській області), Гриценко Людмилу та Семенюк Ольгу (Відділення АПУ в Черкаській області), Миланича Андрія (Відділення АПУ у Чернігівській області) з обранням  до регіональних рад АПУ.

А також вітаємо Світлану Сергєєву, Ірину Сербін та Сергія Жукова з обранням до правління Асоціації правників України.

Пишаємось вашими перемогами та досягненнями! Віримо, що ваші знання, досвід та зусилля сприятимуть розвитку та процвітанню спільноти правників України. Бажаємо залишатись  відданими справі!