Дата 31.05.2019 - 02.06.2019
Місце проведення м. Київ, Конгрес-готель «Пуща»
Категорія учасників учасники 9 групи Програми

ІІ модуль: «Взаємодія адвоката з судом та іншими учасниками процесу» для 9 групи, Київ

31 травня – 2 червня 2019 року 9 група третьої сотні Програми «Адвокат майбутнього» продовжує навчання з розвитку навичок soft skills на модулі з теми «ВЗАЄМОДІЯ АДВОКАТА З СУДОМ ТА ІНШИМИ УЧАСНИКАМИ ПРОЦЕСУ» в рамках другого модуля Програми.

Програма другого модуля була вдосконалена тренерами та екпертами модуля за участі команди Програми на підставі опитувань учасників 2017 та 2018 років. Другий модуль присвячений важливій темі комунікації адвоката з судом та іншими учасниками процесу. Учасники працюватимуть над такими темами:

  • Налагодження дієвої комунікації з процесуальними опонентами та судом. Етика спілкування.
  • Робота з токсичною та складною комунікацією.
  • Ефективна робота зі свідками.
  • Ефективний виступ адвоката у суді.
  • Управління конфліктами та спілкування з агресивним співрозмовником.

Тренерами та асистентами тренерів модулю стали:

 Світлана Савчук, сертифікована бізнес-тренерка з 15-річним стажем роботи у галузі бізнес-освіти.

Пітер Ярош, американський федеральний прокурор, на даний момент – радник з правових питань Департаменту юстиції США в Посольстві США в Україні

Асистентка тренерки Світлана Савчук –  випускниця другого сезону Програми, адвокатка Тамара Бугаєць, сертифікована тренерка з soft skills та тренерка системи БПД. Нагадаємо, що Тамара пройшла  тренінг для тренерів (ТоТ) з розвитку навичок роботи із вразливими групами клієнтів системи БПД, який був організований проектом «Доступна та якісна правова допомога в Україні» разом з Координаційним центром з надання правової допомоги.

Асистент тренера Пітера Яроша –  випускник другого сезону Програми, адвокатк Роман Шпирка, тренер системи БПД. Роман пройшов  тренінг для тренерів (ТоТ) з розвитку навичок роботи із вразливими групами клієнтів системи БПД, який був організований проектом «Доступна та якісна правова допомога в Україні» разом з Координаційним центром з надання правової допомоги.

Експерт групи Андрій Костін, заступник Голови Ради адвокатів Одеської області, член Міжнародної асоціації юристів (IBA), рекомендований арбітр Морської арбітражної комісії при ТППУ.