Дата 15.09.2021
Місце проведення м. Київ, Конгрес-готель «Пуща»
Реєстрація реєстрація закрита
Категорія учасників новопризначені прокурори ОГП

Тренінг-дискусія «Особиста репутація як нематеріальний ресурс для прокурора»

В продовження вже реалізованих на запит Тренінгового центру прокурорів України першої та другої частини тренінгової програми з розвитку особистісних якостей для новопризначених прокурорів та прокуророк Офісу Генерального прокурора України ГО «Адвокат майбутнього» за підтримки Посольства США в Україні підготувала одноденний тренінг-дискусію «Особиста репутація як нематеріальний ресурс для прокурора».

Метою цього тренінгу є розвиток навичок прокурорів працювати з власною репутацією.

Програма тренінгу передбачає роботу у  наступних блоках:

  • Репутація для працівника прокуратури – як працює, формується та псується;
  • Опрацювання на реальних кейсах механізму аналізу репутації та конкретних дій з її покращення;
  • Відстоювання та збереження репутації у недружньому інформаційному полі;
  • Опрацювання на реальних кейсах ситуації, яка потребує роботи з репутацією.

Тренінг-дискусію запланований на 15 вересня. Захід буде проходити у дискусійно-тренінговому форматі з залученням тренерів, модераторів та експертів.

 

Тренерка – Марина Стародубська, керуюча партнерка консалтингової компанії TLFRD, тренерка. Закінчила International Christian University, Vienna. Бакалавр ділового адміністрування. International Public Relations Diploma Qualification, Chartered Institute of Public Relations London UK. MSc in Human Resources Management, Birkbeck University of London (class of 2021). Професійний досвід: 15 років консалтингової роботи в Україні, СНД, Європі та США у різних галузях. Наукова керівниця і основна викладачка програм KMBS.

Експерти заходу:

Андрій Слюсар – адвокат, старший юрист АО Василь Кicіль і Партнери. Спеціалізується у кримінальному праві та кримінальному процесі. Досвід роботи в Управлінні реформ Генеральної прокуратури. 8+ років роботи в органах прокуратури. Керівництво антикорупційним проектом Transparency International Ukraine. Співпрацює в якості юридичного консультанта з OECD, Council of Europe Office in Ukraine, U.S. Embassy in Ukraine. Випускник програми «Адвокат майбутнього» та програми ICA Advanced Certificate in Business Compliance.

Костянтин Караман – Перший заступник  керівника  Луганської обласної прокуратури. в органах прокуратури працює з 2008 року (стаж роботи 13 років). Має дві вищі освіти з відзнакою. Закінчив Національну академію прокуратури України та Маріупольский державний університет (спеціальність міжнародні відносини). Має 5 наукових публікацій. В 2019 році закінчив Національну школу суддів Украіни. За сумісництвом працює викладачем в університеті. Під безпосереднім керівництвом Костянтина, налагоджено плідну співпрацю з Міжнародним кримінальним судом, іншими міжнародними інстанціями, зокрема вперше прокуратурою області направлено інформаційне повідомлення про серйозні порушення норм міжнародного гуманітарного права.