Дата 21.09.2019 - 23.09.2019
Місце проведення м. Київ, Конгрес-готель «Пуща»
Реєстрація реєстраційна форма
Категорія учасників учасники 10 групи Програми

ІІІ модуль: «Комунікація в адвокатській спільноті» для 10 групи, Київ

21 – 23 вересня 2019 року 10 група третьої сотні Програми «Адвокат майбутнього» продовжує навчання з розвитку навичок soft skills на модулі з теми «Комунікація в адвокатській спільноті» в рамках третього модуля Програми.

Програма третього модуля була вдосконалена тренерами та екпертами модуля за участі команди Програми на підставі опитувань учасників 2017 та 2018 років. Третій модуль присвячений важливій темі комунікації адвоката з судом та іншими учасниками процесу. Учасники працюватимуть над такими темами:

  • Лідерство в адвокатській спільноті.
  • Керування змінами.
  • Менторство та наставництво.
  • Незалежність адвоката. Постійний професійний розвиток.
  • Етика адвоката в комунікації в адвокатській спільноті.

Тренеркою модулю та асистентом тренерки стали: 

Світлана Савчук, сертифікована бізнес-тренерка з 15-річним стажем роботи у галузі бізнес-освіти. Тренерка 1 та 2 модулів програми третього сезону.

Асистент Світлани Савчук  –  випускник другого сезону Програми, адвокат Роман Шпирка, тренер системи БПД. Роман пройшов  тренінг для тренерів (ТоТ) з розвитку навичок роботи із вразливими групами клієнтів системи БПД, який був організований проектом «Доступна та якісна правова допомога в Україні» разом з Координаційним центром з надання правової допомоги. Також Роман є модератором третього дня тренінгу.

Також тренером модуля став Борис Даневич, адвокат, партнер Danevych.Law, співголова Комітету з питань охорони здоров’я Американської торговельної палати в Україні, засновник Life Sciences Talks.