Відкрита Лекція “Комунікація з Вразливими Групами Клієнтів”

Організація ефективної комунікації завжди була необхідною умовою досягнення результату при наданні професійної допомоги. Для реалізації такого завдання адвокат потребує розвитку професійної компетенції у сфері міжособистісного спілкування. Саме тому однією з головних тем тренінгів Програми «Адвокат Майбутнього» стала тема першого модуля — «Комунікація з клієнтом».

Однак часто побудова такого діалогу ускладнюється важкими емоційними станами клієнта та деструктивними поведінковими реакціями (відмова розмовляти, прояви агресії чи апатії, тощо). Причинами такої поведінки може виступати травматичний досвід клієнта та складні життєві обставини, в яких він перебуває. Врахування особливостей стану клієнта допоможе адвокату в налагодженні конструктивного діалогу.

Для того, щоб адвокати могли навчитися ефективно комунікувати з такими клієнтами, 20 березня о 16:00 Програма «Адвокат Майбутнього» проводить відкритий вебінар з психологом-соціальним працівником Оленою Савчук. Лекція буде доступна на фейсбук сторінці Програми. Відеозапис також він буде завантажений на сторінку програми в YouToube.

Тематика обговорення:

  • Що потрібно знати адвокату про природу явища насильства, наркозалежності, психотравми?
  • Як побудувати контакт із людиною, яка перебуває у вразливому стані?
  • Чого варто уникати при налагоджені взаємодії?
  • Як налагодити довіру та контакт з дитиною, яка стала свідком насильства?

Цільові групи:

  • Наркозалежні
  • Учасники АТО
  • Постраждалі від домашнього насильства
  • Діти

Запрошуємо вас до перегляду!

Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти. Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 років за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. Погляди учасників та експертів Програми не обов’язково збігаються з офіційною позицією партнерів Програми «Адвокат Майбутнього».