«Право під соусом юридичного письма» для студентів ІМВ КНУ

Один із напрямів роботи агентів змін – випускників Програми «Адвокат майбутнього» – це поширення знань та навичок, отриманих під час Програми. Дуже часто можна почути нарікання про невідповідність навчальної програми вищих шкіл сучасним потребам. Тому все частіше адвокатки та адвокати майбутнього проводять відкриті лекції для студентів, на яких діляться своїми знаннями та навичками.

18 квітня 2019 року на запрошення координатора наукової роботи, доцента Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Т.Г. Шевченка Антона Кориневича, випускник програми «Адвокат майбутнього» Роман Шпирка провів відкриту лекцію-тренінг для студентів факультету міжнародного права ІМВ на тему: «Право під соусом юридичного письма».

Під час тренінгу студенти опрацьовуватимуть такі питання:

  • Формати тексту
  • Що таке аналіз норми?
  • Як на основі аналізу номи побудувати текст документу?

Нагадуємо, що нааприкінці минулого року ГО «Адвокат майбутнього»та Інститут міжнародних відносин підписали меморандум про співпрацю. Адвокати майбутнього й надалі готові ділитися своїми знаннями та досвідом з таких важливих для майбутніх правників тем як етика адвоката,  soft skills, hard skills, лідерство в адвокатурі та інші.

ФОТОЗВІТ ЗАХОДУ

***

Шановні учасники, ми нагадуємо, що Програма «Адвокат Майбутнього» рада отримувати та ділитися з усією спільнотою Програми Вашими успіхами та подіями професійного життя. Чекаємо на Ваші повідомлення за адресою: info@tomorrowslawyer.org

Програма «Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті. 

Програма «Адвокат майбутнього» була започаткована у 2016 році і вперше реалізована у рамках проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що виконувався Канадським бюро міжнародної освіти за підтримки Уряду Канади у співпраці з Координаційним центром з надання правової допомоги. Наразі вона впроваджується і розвивається за підтримки Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Громадською організацією «Адвокат майбутнього» у партнерстві з Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів БПД.