Тривають Тренінги з Розвитку Навичок для Працівників Центрів БПД за Участі Адвокатів Майбутнього

Тривають каскадні тренінги з розвитку softskills та навичок роботи з вразливими групами клієнтів системи БПД для працівників центрів з надання БВПД, які здійснюють консультування та представництво інтересів клієнтів, зокрема – постраждалих від домашнього насильства та гендерно обумовленого насильства, дітей, учасників АТО, ВПО та осіб похилого віку. Серед тренерів заходів є учасники та випускники програми «Адвокат Майбутнього».

Тренінги софт скілз були розроблені і проводяться за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» у партнерстві з Координаційним центром з надання правової допомоги.

Тренінг з розвитку навичок (soft skills) є унікальним продуктом, що розроблений командою експертів та спрямований на розвиток практичних навичок роботи з вразливими клієнтами, зокрема, налагодження ефективної комунікації, емпатичного слухання, інтерв’ювання та консультування тощо, а також врахування етичних та ціннісних аспектів під час роботи з клієнтами, які слугують підґрунтям для якісного надання правової допомоги та захисту прав людини.

Так, 23-24 травня відбувся захід у м. Вінниця, який провели тренери-адвокати майбутнього Тамара Бугаєць та Роман Шпирка. 25-26 травня тренінги проходили у м. Луцьк, де також працювала випускниця програми Христина Кіт, а у Харківському правовому клубі  PRAVOKATOR тренінг для працівників центрів БПД Харківської та Луганської областей проводили тренери-учасники першої сотні програми Артем Донець та Денис Лінчевський.

31 травня та 1 червня  відбулися тренінги для працівників центрів з надання БВПД Миколаївської та Херсонської областей, а також тренінг у м. Хмельницький, який провели випускники програми Євгена Шара та Андрій Ситніков.

8 та 9 червня пройшли каскадні тренінги з розвитку softskills для працівників центрів з надання БВПД Івано-Франківської, Закарпатської, Сумської та Чернігівської областей. Тренерками для учасників з Івано-Франківської та Закарпатської областей стали адвокатки майбутнього Оксана Осудар та Оксана Міськів. У Сумах тренери Андрій Миланич та Роман Шпирка працювали з учасниками з Сумської та Чернігівської областей.

 

Шановні учасники, ми нагадуємо, що Програма «Адвокат Майбутнього» рада отримувати та ділитися з усією спільнотою Програми Вашими успіхами та подіями професійного життя. Чекаємо на Ваші повідомлення за адресою: info@tomorrowslawyer.org.

«Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті.

Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 рр. за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. У 2018 р. Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти.