Дата 17.12.2018 - 19.12.2018
Місце проведення м. Одеса, вул. Польський узвіз, 13, готель "Марлін"
Реєстрація Реєстраційна форма
Категорія учасників учасники та випускники програми

Тренінг «Аналіз та написання юридичних текстів», Одеса

17-19 грудня 2018 року в місті Одеса Програма “Адвокат Майбутнього” проводить тренінг на тему “Аналіз та написання юридичних текстів”, який відбудеться за експертної та фінансової підтримки Посольства США в Україні.

Написання юридичного тексту  вимагає поєднання навичок аналізу та письмової комунікації. Як правильно організувати процес аналітичного мислення і відобразити його за допомогою мовних засобів – завдання тренінгу «Аналіз та написання юридичних текстів».

Тренерка:

  • Оксана Колумбет, директорка Центру розвитку юридичної освіти ESLAW. В 2001-2002 роках, як учасниця програми JFDP фонду Фулбрайта, працювала в Юридичній школі Пітсбургського університету над розробкою навчальних програм та матеріалів з юридичної англійської мови для вузів України.

Експерти:

  • Вікторія Мітько, адвокатка, Голова Правління Громадської організації «Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу».
  • Пітер Ярош, американський федеральний прокурор, який на даний момент є радником з правових питань Департаменту юстиції США в Посольстві США в Україні.
  • Андрій Орлеан, керівник програми «Права людини у досудовому розслідуванні» Експертного центру з прав людини та провідний науковий співробітник юридичного факультету КНУ імені Тараса Шевченко, д.ю.н., доцент.
  • Тарас Оксюта, заступник Голови Солом`янського районного суду м. Києва.

Кількість місць є обмеженою.