Дата 15.03.2019 - 17.03.2019
Місце проведення м. Київ, Конгрес-готель «Пуща»
Категорія учасників учасники 10 групи Програми

І модуль: «Комунікація з клієнтом» для 10 групи, Київ

15-17 березня 2019 року 10 група третьої сотні Програми «Адвокат майбутнього» розпочинає навчання з розвитку навичок soft skills на тему «Комунікація з клієнтом» в рамках першого модуля Програми.

Програма першого модуля була вдосконалена тренеркою та екпертами модуля за участі команди Програми на підставі опитувань учасників 2017 та 2018 років.    Перший модуль присвячений важливій темі комунікації з клієнтом. Адже робота адвоката починається саме з комунікації з клієнтом, і вона має бути ефективною.

Тренерка модулю Світлана Савчук, сертифікована бізнес-тренерка з 15-річним стажем роботи у галузі бізнес-освіти. Асистентка тренерки –  випускниця першого сезону Програми, адвокатка Людмила Гриценко, сертифікована тренерка з soft skills та тренерка системи БПД. Нагадаємо, що Людмила пройшла  тренінг для тренерів (ТоТ) з розвитку навичок роботи із вразливими групами клієнтів системи БПД, який був організований проектом «Доступна та якісна правова допомога в Україні» разом з Координаційним центром з надання правової допомоги.

Експерт групи – Вікторія Мітько,  Голови ВГО «Всеукраїнське об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу».

Під час модулю адвокати розвиватимуть такі навички та знання:

  • Управління очікуваннями та налагодження двосторонньої комунікації. Інтерв’ю та консультування клієнта, роз’яснення ролі адвоката;
  • Етика спілкування з клієнтом, обов’язки адвоката перед клієнтом;
  • Надання рекомендацій клієнтові та звітування перед клієнтом;
  • Управління емоціями та стресом. Робота з професійним вигрянням;
  • Розуміння ролі адвоката у просуванні рівного доступу до правосуддя.